Massagetherapie - AVO-BodyHealthStudio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandel methodieken
Massagetherapie:
 
Wat is massagetherapie:

Massagetherapie is een vorm van manueel praktiseren waarbij het de bedoeling is om klachten die zijn ontstaan door onbalans (pijn in spieren en gewrichten of organen) of blessures aan of in het lichaam te verminderen en of te ondersteunen bij het oplossen van deze lichamelijke klachten zodat u weer in een gezonde balans komt en zo snel mogelijk het normale dagelijkse functioneren en of  (sport)activiteiten kunt hervatten.

Tijdens een behandeltraject wordt niet alleen uw klacht behandeld, maar wordt u tevens begeleid in het bewustwordingsproces naar de oorzaak van uw klacht. Door met elkaar in gesprek te gaan komen we te weten wat de oorzaak of oorzaken kunnen zijn. Deze oorzaak kan lichamelijk zijn, maar kan ook te maken hebben met bepaalde omstandigheden in uw leven of uw levensstijl. Door middel van een intake gaan we samen bekijken waar de klachten vandaan kunnen komen en met behulp van massagetherapie gaan we aan de slag om een oplossing te vinden.

Het lichaamsgebied dat de grootste aandacht nodig heeft zal deze krijgen in de vorm van een massagetherapie die daarbij past. AVO BodyHealth past diverse massagevormen toe om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
 
Voor info: AVO-BodyHealthStudio@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu