Nieuws Olympisch netwerk - AVO-BodyHealthStudio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Nieuws Official Partners
Olympisch Netwerk BrabantOnlangs is er weer nieuwe partner toegetreden tot het faciliteitennetwerk van het Olympisch Netwerk Brabant. Hierdoor wordt een nog beter en ruimer aanbod gecreëerd van faciliteiten voor de Brabantse topsporters.

________________________________________________________________________________________________AVO-BodyHealthStudio met sportmasseur Ad Vogels uit 's-Hertogenbosch is met zijn massagepraktijk toegetreden als "Official Partner" van het Olympisch Netwerk Brabant (ONB) voor de regio 's-Hertogenbosch. Hierdoor creëert het ONB een nog beter en ruimer aanbod van faciliteiten voor de Brabantse topsporters en talenten.

Sportmasseur Ad Vogels ontvangt van Jos Kuipers het wandschild van het officiële partnership met het Olympisch netwerk Brabant.

Het Olympisch Netwerk Brabant is opgericht door het NOC*NSF in samenwerking met de provincie Noord-Brabant. Dit netwerk steunt (aankomende) topsporters in hun sportieve en maatschappelijke carrière. AVO-BodyHealthStudio van Ad Vogels zal hier zijn steentje aan bijdragen door topsporters te begeleiden en ondersteunen met (sport)massages.

De massagepraktijk AVO-BodyHealthStudio van Ad Vogels voldoet aan de kwaliteitseisen die vanuit NOC*NSF gesteld worden voor de begeleiding door het Olympisch Netwerk Brabant van de topsporters en de talenten.

De sportmasseurs waar het ONB mee samenwerkt hebben allen een Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS-certificering) wat onder andere inhoud dat:
"   ze in het bezit dienen te zijn van een geldige NGS-licentie (Nederlands Genootschap Sportmassage),
"   opgenomen zijn in het kwaliteitsregister van het NGS,
"   in het bezit zijn van de kwaliteitspas van het NGS,
"   in het bezit zijn van de applicatie blessurepreventie en
"   beschikken over een eigen praktijkruimte.
Massagepraktijk AVO-BodyHealthStudio van Ad Vogels voldoet aan al deze kwaliteitseisen.

Behandelingen.
AVO-BodyHealthStudio van Ad Vogels kan de aankomende  topsporters ondersteunen met een preparatieve massage; als voorbereiding op de komende belasting(wedstrijd/training), een preventieve massage; blessurevoorkomend, ontspanning of een curatieve massage; herstellend.
Binnen deze aandachtsgebieden kan AVO-BodyHealthStudio van Ad Vogels een van de onderstaande behandelingen verzorgen; Sportmassage, Ontspanningsmassage, Bindweefselmassage, Manueel Lymfedrainmassage, Tapen en Bandageren, Kinesio/Medical Taping en Blessurepreventie.

Voordeel voor topsporters en talenten.
Topsporters en talenten die in het bezit zijn van een topsportstatus en een geldige topsportpas van het ONB kunnen gebruik maken van de faciliteiten die massagepraktijk AVO-BodyHealthStudio van Ad Vogels biedt en krijgen een korting van 20% op de normaal geldende tarieven. Tevens staat men garant dat een sporter binnen 5 dagen zijn behandeling kan krijgen.

________________________________________________________________________________________________

Topsporters en talenten die gebruik willen maken van bovenstaande regelingen kunnen hiervoor contact opnemen met het Olympisch Netwerk Brabant;  
e-mail: info@brabantsport.nl , tel. 013 - 534 90 27.


 
Voor info: AVO-BodyHealthStudio@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu