Nieuws Willem II/RKC - AVO-BodyHealthStudio

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

  

Nieuwe invulling medische begeleiding komend seizoen
16-07-2012
Om de samenwerking tussen de RJO Willem II/RKC (RJO) en het Sportmedisch Centrum Tilburg (SMC) nog verder te optimaliseren heeft het SMC een volgende stap genomen met het aanstellen van Ad Vogels.
Ad Vogels zal vanaf augustus het medisch team van het SMC Tilburg en de RJO Willem II/RKC gaan versterken. Hij volgt Jan van Gestel op die een nieuwe uitdaging heeft gevonden als sportverzorger bij NEC Nijmegen.

Ad gaat zich bezig gaan houden met de verzorging van spelers van de RJO Willem II/RKC, namens het SMC Tilburg, voorafgaand aan trainingen van de midden- en bovenbouw. Ad is Docent Sportmassage en geeft les op opleidingsinstituut Kosmos in Eindhoven. Ad heeft bijna 20 jaar ervaring als sportverzorger. Hij is bij diverse voetbalclubs in dienst geweest maar ook in andere takken van sport zoals atletiek, volleybal, zaalvoetbal en veldvoetbal. Vanuit zijn eigen praktijk in Den Bosch die is aangesloten bij het ONB (Olympisch Netwerk Brabant) behandelt hij Olympische sporters. De afgelopen 4 jaar is Ad in dienst geweest van basketbalclub Eiffeltowers Den Bosch die in de Nederlandse eredivisie al 15 keer kampioen van Nederland geworden zijn. Zijn ervaringen in topsport maken hem een waardevolle aanwinst binnen de RJO en het SMC.
Door het aantrekken van Ad kunnen Freek Snels en Bram Leijtens zich volledig richten op fysiotherapeutische behandeling en revalidatietrainingen van spelers.  Daarnaast zal Cees van Poppel samen met Sven Jansen invulling gaan geven aan  de kracht- en stabiliteitstraining.  
De RJO Willem II/RKC is ontzettend blij met deze invulling. Hiermee kan optimale begeleiding geboden worden aan onze jeugdspelers.

Voor meer info klik op: RJO Regionale Jeugd Opleiding Willem II / RKC


 
Voor info: AVO-BodyHealthStudio@kpnplanet.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu